Webshop » Blog » De kracht van vrouwelijke energie » Helen vanuit je vrouwelijke energie

Helen vanuit je vrouwelijke energie

Kan je als vrouw fysiek evenwicht vinden? Kan je als vrouw jezelf hormonaal in balans brengen?
Hoe meer ik me verdiep in het ‘vrouw-zijn’ en de kracht die je in je hebt om jezelf te genezen (of in evenwicht te brengen), hoe meer ik ervan overtuigd raak dat je het je als vrouw een heel stuk makkelijker kan maken door naar je lichaam te luisteren en je energie richting te geven.

Zelf heb ik PCOS (Polycystic Ovaria Syndrome) wat me jarenlang behoorlijk lastige klachten heeft bezorgd. Toen ik 6 jaar geleden aan de slag ging met mezelf vanuit mijn mannelijke en vrouwelijke energie (vanuit mijn tweelingvlam-lichaam), leerde ik voelen wat mijn lichaam nodig had en welke energieën aanwezig waren. Die laatste had ik heel lang stil gehouden, terwijl ze net om beweging vroegen. Ik leerde om vanuit mijn vrouwelijke kracht met deze energieën te 'spelen' en ze zo vrij te laten. Ik kwam enkele blokkades tegen die mij tegenhielden om volledig als vrouw in het leven te gaan staan. Dat zorgde ervoor dat enkele natuurlijke ritmes in mijn lichaam verstoord waren. Ook had ik nog niet voldoende liefde voor mijn lichaam, waardoor ik er nog niet oprecht kon naar luisteren.

We leven nu ook in een tijd waarin onze energie als vrouw aan het veranderen is. We nemen een heel andere plaats in in onze maatschappij en in onze relaties.
We zijn als vrouw verbonden met alle andere vrouwen op deze planeet en we stemmen onze energie als vanzelf af op mekaar. Dat zorgt ervoor dat we mekaar heel goed kunnen aanvoelen en kunnen helpen. Vanuit onze Goddelijke (hogere) energie kunnen we mekaar helpen te helen en evenwicht te vinden, onszelf te accepteren in ons vrouw-zijn en ons lichaam te eren en te verzorgen.

Het is heel belangrijk dat we ons gevoel volgen, onze intuïtie, en ook daar mekaar in steunen. Hoe kunnen we nog meer onze grenzen stellen en ons lichaam volgen? Hoe kunnen we een ruimte creëren voor onszelf, voor ons lichaam? Hoe kunnen we ons lichaam de kans geven zijn natuurlijke ritme te volgen, zonder verstoord te raken?
Vanuit je onderbuik, vanuit de energie van je baarmoeder kan je bewust aanwezig zijn, met jezelf en jezelf afstellen op jouw natuurlijk ritme. Het voelen van jezelf, je lichaam en je emoties, zonder beperkingen is een heel belangrijk iets en zorgt ervoor dat we helemaal kunnen ontspannen vanuit onze onderbuik, vanuit ons vrouw-zijn.

Leer bewust een relatie op te bouwen met je zelf en je lichaam.
Ik hoop de komende maanden hier meer over te delen met jullie, hoe je je lichaam als vrouw kan ondersteunen en versterken, hoe je je energie richting kan geven.

Liefs,
Leni
www.krachtvanlicht.be