Webshop » Q-balls

Q-balls

Deze bijzondere energetische Q-balls kunnen worden gebruikt voor persoonlijke balans, tijdens het geven van healings of het opzetten van je eigen zaak.
De Q-ball heeft een bijzonder energieveld en geeft daardoor niets van zijn eigen kracht weg, waardoor het dus ook geen energie verliest. Hij heeft een oneindig stabiel energetisch veld dat jou helpt om die oneindige balans en stabiliteit in jezelf te herinneren.
'Remembrance' verwijst naar membraan, een barrière die weet welke stoffen en energieën door mogen en welke niet. Daardoor brengt deze jou naar je natuurlijke staat en die van je membranen (lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel). Zo word je naar een bewustzijnsniveau gebracht dat voorbij gaat aan de polariteit.

Met perfect functionerende membranen heb je niet meer de neiging om binnen te laten wat jou niet dient, of weg te geven wat van jou is. Daardoor valt de behoefte weg om je te verweren of te verdedigen, om weg te geven of te verliezen aan een ander of in een situatie.
In plaats daarvan ga je naar een natuurlijke en dynamische staat van evenwicht die precies overeenkomt met wie jij op dat moment bent of kiest om te zijn.

qballs-2

Q-balls werken volledig in overeenstemming met de wet van vrije wil en zullen je dus nooit forceren of iets opdringen. Ze nodigen je uit om alle evenwicht in jezelf te herstellen als jij daarvoor kiest.
Van zodra het evenwicht op het niveau wordt hersteld waar jij klaar voor bent, zal er een algemene balans ontstaan in je hele wezen. Hierdoor kunnen andere delen die nog vastzitten in een statische balans (spanningen, verplichtingen, zwaarte, overtuigingen,...) ook dynamisch worden. Hierdoor gaat alles bewegen en stromen, waardoor er evenwicht, helderheid en harmonie ontstaat in je hele wezen.

Van zodra je de bal aanraakt, wordt hij één met jou en je energie. Je kan werken met twee balletjes die je elk in één hand houdt. Je kan de bal ook in een ruimte plaatsen en zijn werk laten doen.

Waarschuwing: de bal niet in direct zonlicht plaatsen. De bal werkt als een prisma en kan daardoor brandgevaar veroorzaken. Hou ze ook uit de buurt van kleine kinderen die ze kunnen inslikken.

qballs-3

Q-ball Qlearing & Quring CirQle

De Q-ball Qlearing & Quring CirQle bestaat uit 12 doorzichtige Q-balletjes, opgesteld in een cirkel van anderhalf tot 2 meter. Door in de cirkel plaats te nemen of je af te stemmen op de energie krijg je een volledige Quring. Door daar 30 to 45 minuten te blijven worden al je energie- en lichtlichamen en -banen gereinigd, ontladen waar statisch, opgeladen waar nodig en juist op elkaar afgestemd.

Tijdens een sessie kan je alles wat je wil Qlearen (alles wat je tegenhoudt, wat vastzit, wat niet van jou is) in de vortex van de cirkel gooien door het eenvoudigweg te benoemen.
Hierdoor worden persoonlijke en collectieve zaken onmiddellijk geQleard.

Online sessie

Regelmatig organiseer ik een online sessie waarbij ik de cirkel beschikbaar stel.
Zo kan je jouw moment kiezen om je af te stemmen op de cirkel en alles los te laten wat jou op dat moment tegenhoudt. De energie brengt je weer helemaal bij jezelf en maakt de verbinding met je hogere zelf helder en sterk, waardoor je alles wat niet bij jou hoort heel eenvoudig kan loslaten. Bovendien stel je jezelf ook nog eens open voor alles wat jou kan ondersteunen, zodat je helemaal in je kracht komt. Zo kan je volledig en compleet vanuit je grootsheid, vanuit je diepste zijn je leven richting geven en je mogelijkheden zien.
Bovendien versnelt de Q-energie ook nog eens je transformatieproces (zie uitleg Q-balls) waardoor je op persoonlijk en spiritueel vlak helderheid krijgt. Op deze manier trek je alles aan wat je nodig hebt om volledig en compleet in het leven te gaan staan en datgene aangeboden te krijgen wat helemaal bij je past.

Graag je eigen Q-ball, setje of cirkel? https://www.leniwebshop.be/q-balls


27657533-1346799212087106-7963939470569712814-n


Q-ball 111(1)

De Q-ball 111(1) (oftewel El Gordo) is een Q-ball van maar liefst 12 centimeter waarvan er maar 4 zijn gemaakt. Bij de Q-ball 111(1) bepaal je zelf op en tot welke niveaus hij (zij) voor je werkt, voor jou, je praktijk, je woning en je omgeving.

Je zal dit bijzonder exemplaar de komende maanden regelmatig zien verschijnen tijdens meditaties, online Q-cirkels, persoonlijke video consulten en healing (vraag ernaar als je interesse hebt in een persoonlijke sessie).

Ben je al even aan de slag met de Q-balls en voel je dat deze geweldige energie jouw praktijk compleet kan maken?

Voor de prijs van €111,- werkt hij alleen op de eerste dimensie. Voor €222,- ook op de tweede etc. Aangezien 1 t/m 7 een beetje boring is want daar zijn al zoveel technieken voor gaan we gelijk voor 7 t/m 11. Dus voor een prijs van €777,- t/m €1111,- werkt ie op alle 7 t/m 11 dimensies. Voor jou, je woning, je praktijk en je omgeving.

Maar wacht eens even. Creëren Q-balls niet per definitie een 13-dimensionaal portaal? Jazeker, maar een Q-ball van 12 cm in huis halen die direct op álle dimensies inwerkt kan meer dynamiek opleveren dan je lief is. Door zelf de prijs te bepalen bepaal je dus ook op hoeveel lagen van jezelf deze 13-dimensionale portalen geopend kunnen worden.

Wil dat zeggen dat als je instapt op €777,- deze Q-ball nooit verder gaat dan de 7e dimensie? Nope. Zodra jij klaar bent om verder te gaan, doet de Q-ball 111(1) dat ook (zonder bijbetalen uiteraard). Je bepaalt gewoon zelf waar je staat en waar je instapt en hoe snel je gaat.

En waar zit die 12e dimensie dan? Koop je de Q-ball 111(1) voor €1111,- ? 111 is een meestergetal, en de 1 die er achteraan komt staat voor ‘ik ben al één’. Met andere woorden, door die aanschaf verklaar je ontegenzeggelijk dat je a) master of your own life bent en b) dat je al één bent. En laat dat nou net niveau 12 zijn!

q-ball-111-1

Q- energy healing

Korte (15 minuten) maar zeer krachtige healing met een flinke set Q-balls, die op alle vlakken aan het werk gaan.

In de praktijk of op afstand - 30 minuten - na afspraak - sessie + kort energetisch consult - 111 euro
Op afstand (15 minuten) - op vaste dagen - zie kalender - 17.77 euro