Webshop » Q-balls

Q-balls

Deze bijzondere energetische Q-balls kunnen worden gebruikt voor persoonlijke balans, tijdens het geven van healings of het opzetten van je eigen zaak.
De Q-ball heeft een bijzonder energieveld en geeft daardoor niets van zijn eigen kracht weg, waardoor het dus ook geen energie verliest. Hij heeft een oneindig stabiel energetisch veld dat jou helpt om die oneindige balans en stabiliteit in jezelf te herinneren.
'Remembrance' verwijst naar membraan, een barrière die weet welke stoffen en energieën door mogen en welke niet. Daardoor brengt deze jou naar je natuurlijke staat en die van je membranen (lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel). Zo word je naar een bewustzijnsniveau gebracht dat voorbij gaat aan de polariteit.

Met perfect functionerende membranen heb je niet meer de neiging om binnen te laten wat jou niet dient, of weg te geven wat van jou is. Daardoor valt de behoefte weg om je te verweren of te verdedigen, om weg te geven of te verliezen aan een ander of in een situatie.
In plaats daarvan ga je naar een natuurlijke en dynamische staat van evenwicht die precies overeenkomt met wie jij op dat moment bent of kiest om te zijn.

qballs-2

Q-balls werken volledig in overeenstemming met de wet van vrije wil en zullen je dus nooit forceren of iets opdringen. Ze nodigen je uit om alle evenwicht in jezelf te herstellen als jij daarvoor kiest.
Van zodra het evenwicht op het niveau wordt hersteld waar jij klaar voor bent, zal er een algemene balans ontstaan in je hele wezen. Hierdoor kunnen andere delen die nog vastzitten in een statische balans (spanningen, verplichtingen, zwaarte, overtuigingen,...) ook dynamisch worden. Hierdoor gaat alles bewegen en stromen, waardoor er evenwicht, helderheid en harmonie ontstaat in je hele wezen.

Van zodra je de bal aanraakt, wordt hij één met jou en je energie. Je kan werken met twee balletjes die je elk in één hand houdt. Je kan de bal ook in een ruimte plaatsen en zijn werk laten doen.

Waarschuwing: de bal niet in direct zonlicht plaatsen. De bal werkt als een prisma en kan daardoor brandgevaar veroorzaken. Hou ze ook uit de buurt van kleine kinderen die ze kunnen inslikken.

qballs-3

Q-ball Qlearing & Quring CirQle

De Q-ball Qlearing & Quring CirQle bestaat uit 12 doorzichtige Q-balletjes, opgesteld in een cirkel van anderhalf tot 2 meter. Door in de cirkel plaats te nemen of je af te stemmen op de energie krijg je een volledige Quring. Door daar 30 to 45 minuten te blijven worden al je energie- en lichtlichamen en -banen gereinigd, ontladen waar statisch, opgeladen waar nodig en juist op elkaar afgestemd.

Tijdens een sessie kan je alles wat je wil Qlearen (alles wat je tegenhoudt, wat vastzit, wat niet van jou is) in de vortex van de cirkel gooien door het eenvoudigweg te benoemen.
Hierdoor worden persoonlijke en collectieve zaken onmiddellijk geQleard.

Online sessie

Iedere maand organiseer ik een online sessie waarbij ik de cirkel enkele uren beschikbaar stel (tussen 19 en 23u).
Zo kan je jouw moment kiezen om je af te stemmen op de cirkel en alles los te laten wat jou op dat moment tegenhoudt. De energie brengt je weer helemaal bij jezelf en maakt de verbinding met je hogere zelf helder en sterk, waardoor je alles wat niet bij jou hoort heel eenvoudig kan loslaten. Bovendien stel je jezelf ook nog eens open voor alles wat jou kan ondersteunen, zodat je helemaal in je kracht komt. Zo kan je volledig en compleet vanuit je grootsheid, vanuit je diepste zijn je leven richting geven en je mogelijkheden zien.
Bovendien versnelt de Q-energie ook nog eens je transformatieproces (zie uitleg Q-balls) waardoor je op persoonlijk en spiritueel vlak helderheid krijgt. Op deze manier trek je alles aan wat je nodig hebt om volledig en compleet in het leven te gaan staan en datgene aangeboden te krijgen wat helemaal bij je past.

Eerstvolgende online sessie: 17 maart 2018

Graag je eigen Q-ball, setje of cirkel? https://www.leniwebshop.be/q-balls


27657533-1346799212087106-7963939470569712814-n      Loading...