Webshop » Volle maan » Volle maan van augustus 2016

Volle maan van augustus 2016

18 augustus 2016 - 11u29
Maan van het weerlicht - Wijsheid


Deze volle maan staat in het teken van wijsheid. We kunnen gaan oogsten op spiritueel vlak, waardoor onze wijsheid en innerlijke rijkdom gaat groeien. De cyclus van de natuur geeft het goeie voorbeeld. Als je het grotere geheel kan zien, kan je je bij deze volle maan verbinden met de natuur. Wees je bewust van de cyclus van de natuur, van je bestaan en van het bestaan van alle leven om je heen. Zie hoe alles samenhangt en mekaar nodig heeft. Alles is precies op mekaar afgestemd. Zoals de natuur zichzelf in evenwicht houdt, zo kunnen ook wij evenwicht vinden door ons bewust te worden van ons bestaan. Alles is met elkaar verbonden, en zo zijn wij deel van het grotere geheel.
Deze volle maan geeft ons nog eens een extra kans om contact te maken met onze gevoelens, zodat we ons ervan bewust worden wie we zijn en op welke manier we ons leven kunnen organiseren, zodat we ons weer helemaal goed voelen.
Wijsheid is ons innerlijke weten, en dat hebben we nodig in deze periode van stevige transformatie.

Met deze maan kan je je bewust worden van het feit dat alles onlosmakelijk verbonden is met elkaar en dat jij dus ook in verbinding staat met alles om je heen. Op die manier kan je doordringen tot je eigen kern en ook innerlijk aan de slag gaan.
De energie van deze volle maan helpt je om verbinding te maken met je eigen natuur en zo je eigenheid naar buiten te brengen.


Inzicht

Besteed bij deze volle maan nog eens extra aandacht aan het reinigen van ruimtes en je energieveld. De afgelopen weken zijn we nog eens extra geconfronteerd met ons verleden om zo definitief te kunnen loslaten.

Er zijn wel nog steeds mensen die in dit loslaat-proces zitten omdat ze er niet bewust mee bezig zijn. Dit kan bij hen leiden tot frustraties, waardoor ze snel zijn geïrriteerd en dit gevoel naar anderen gooien. Misschien heb je de afgelopen weken wel gemerkt dat je met sommige mensen plots niet meer op dezelfde golflengte zit en dat zij eerder een defensieve, misschien zelfs agressievere houding aannemen. Ga niet mee in hun frustratie, maar hou jezelf rustig in het licht en hou vast aan je eigen gevoel en mening. Laat je niet van je stuk brengen door de onzekerheden van anderen.
Deze volle maan brengt ook nog eens alle lang vastzittende gevoelens naar boven, waardoor velen verdriet ervaren, zich leeg voelen en het even niet meer zien zitten. Ik had het hier al over in de video van de nieuwe maan op 2 augustus: https://www.youtube.com/watch?v=YZULTTtUQso


De energie van deze volle maan kan best lang doorwerken omdat sommigen nog veel te verwerken hebben. Voel je zelf dat je nog vast hangt aan je verleden? Wees dan zacht voor jezelf en geef jezelf voldoende ruimte en tijd. Durf om hulp te vragen als het te zwaar wordt. Van zodra je kan ontspannen zal je ook gaan loslaten en zal je oude pijn genezen. Ook al voelt het misschien zwaar, je bent al een heel eind gekomen. Iedereen heeft andere thema's om aan te pakken, we hebben allen een andere weg afgelegd. Deze transformatie kunnen we dus ook enkel doen op onze eigen manier en aan een tempo dat voor ons goed voelt.

Zit je al wat verder in dit proces? Dan kan je je de komende tijd behoorlijk alleen en onbegrepen voelen. Vergelijk jezelf niet met anderen en ga je eigen weg. Durf je eigenheid naar buiten te brengen. Focus je nu vooral op jezelf. Maak je eigen dromen waar en zie je mogelijkheden. Jij kan op jouw manier perfect deel uitmaken van deze wereld. Vind je eigen weg en ga vol vertrouwen vooruit. Kies voor datgene wat jou gelukkig maakt en waardoor je al je energie naar buiten kan brengen. Je zal merken dat alles nu een stuk makkelijker gaat.

Zorg voor een rustige sfeer tijdens deze volle maan. Geniet van je favoriete muziek en zorg voor een rustgevende geur door bv. wierook (ook heilig hout en sweetgrass zijn aanraders). Laat je niet afleiden door de angst en onzekerheden van anderen. Blijf in je ontspanning en neem voldoende tijd om alleen te zijn met jezelf, niet alleen deze week, maar ook de komende weken. Zo zal je voelen of er nog oude gevoelens zijn die je onderdrukt en die je mag laten gaan.

Onthoud dat we al lang door de verwerking heen zijn en dat het nu vooral een kwestie is van 'laten gaan'. Hou niet meer vast aan oude dingen. Bevrijd jezelf door te ontspannen en je zal merken dat alle oude pijn vanzelf je systeem verlaat.


Kristallen

Zit je in een moeilijke en onrustige periode? Houd dan een aquamarijn in je buurt. Ook oceaan jaspis kan zorgen voor nieuwe energie en een betere doorstroming.
Ben je gevoelig voor de energie van anderen en kan je moeilijk aarden? Probeer dan eens carneool. Dit was trouwens het kristal dat vorige week paste bij de Leeuwenpoort.
Ben je al wat vertrouwd met kristallen en sta je open voor meer spirituele inzichten? Ga dan eens voelen met de hulp van atlantasiet.Groetjes,
Leni
    Loading...