Webshop » Volle maan » Volle maan van juli 2016

Volle maan van juli 2016

Maan van de Roos - Offer
20 juli 2016 - 00u59


De volle maan staat alweer aan de hemel en laat ons zien welke mogelijkheden we hebben. We worden geconfronteerd met onze beperkingen, maar ook met onze verlangens. Met de kracht van deze volle maan kunnen we ruimte maken voor onszelf en voor nieuwe dingen. Soms moet je iets laten gaan om plaats te maken voor iets anders. Laat datgene los wat je niet meer nodig hebt en laat situaties die je blokkeren achter jou. Als je het gevoel hebt dat jijzelf aan het veranderen bent, dan kan het zijn dat je iets moet opofferen om je nieuwe ‘ik’ kracht bij te zetten.
Het thema ‘offer’ wijst op het feit dat je dingen moet offeren of loslaten om verder te kunnen gaan en jezelf vrijheid te geven. Zo zal je nieuwe dingen aantrekken of kunnen realiseren.

600px-bluemoon-1

Vernieuwing

We zijn onszelf aan het vernieuwen, opnieuw aan het uitvinden als het ware. De afgelopen week was het vooral ontspannen, de dingen vanop een afstand bekijken en vooral ervaren. Nieuwe ervaringen opdoen en voelen wat deze met ons doen, om zo onze nieuwe 'ik' volledig te kunnen maken.
We staan in de startblokken, klaar om een nieuwe fase van ons leven in te gaan. Als we voldoende hebben losgelaten en geleerd, voldoende tijd hebben genomen voor onszelf, en ons bewust zijn geworden van de nieuwe energie die zich aandient, dan zijn we er helemaal klaar voor!

Bekijk de video van afgelopen week: inzicht via de Osho Zen Tarot:


De volle maan van juli staat symbool voor uitzonderlijke gebeurtenissen, kansen en mogelijkheden. Ze laat ons weten dat we op dit moment kansen krijgen die zich misschien maar een paar keer in ons leven voordoen. Het is nu aan ons om deze kansen te benutten en extra tijd te nemen om te kijken wat zich op dit moment aanbiedt.
De innerlijke onrust en spanning die we voelen is eerder onze energie die zich een weg naar buiten zoekt, die ons verder wil duwen om de volgende stap te zetten. Na het zuiveren, opruimen en afscheid nemen zijn we klaar voor het nieuwe.
Zijn er de afgelopen tijd dingen of mensen op je weg gekomen die je nog niet volledig hebt toegelaten of een kans hebt gegeven? Dan is het nu de tijd om toch maar eens te kijken wat ze jou te bieden hebben. Hou niet vast aan het oude uit angst of onzekerheid. Laat het los en stel je ook open voor nieuwe zaken. De tijd zal je wel laten zien wat nog in je leven mag blijven en welke nieuwe dingen je helemaal mag toelaten. Het is nu vooral belangrijk dat je alles een kans geeft om zo alles wat in je leven aanwezig is ruimte te geven.

Dit is wat de Osho Zen Tarot ons vertelt, als aanvulling op voorgaande tekst:


Dinsdagavond om 20u plaats ik een lichtcirkel en geef een online meditatie. Als je deze online wil meevolgen, dan kan je inloggen met de gegevens die je vindt op de pagina 'Kracht van Licht' op Facebook of stuur me een mailtje via info@leniconsulting.be


10069-453965074684028-1193602761-n


    Loading...