Webshop » Volle maan » Volle maan van september 2016

Volle maan van september 2016

16 september 2016 - 21u07
Oogstmaan - Onsterfelijkheid


Bij deze volle maan kunnen we oogsten wat we hebben gezaaid. De afgelopen maanden hebben we de kans gekregen om op zoek te gaan naar wie we zijn en wat we werkelijk willen. We hebben ervaringen opgedaan en kunnen nu uitmaken wat er werkelijk bij ons past. We hebben nu meer ruimte om onszelf te zijn en kunnen datgene doen waar we goed in zijn. Ieder van ons heeft een gave, ieder van ons kan zijn bijdrage leveren in onze samenleving.

De energie van de voorbije maanden heeft ons geholpen om dichter bij onszelf te komen. Op die manier hebben we stap voor stap kunnen ontdekken wie we werkelijk zijn en waar we werkelijk naartoe willen. Achter al onze emoties en blokkades ontdekten we onze ziel, onze kern. We zijn nu steeds meer verbonden met de bron, de onuitputtelijke bron die ons voorziet van alles wat we nodig hebben. Er zijn grote sprongen gemaakt de afgelopen tijd. Daardoor komen we nu in een stroomversnelling en merken we dat alles rondom ons aan het veranderen is.

Het pure hartsgevoel is nu meer dan ooit aanwezig. We zijn klaar om ons in liefde te verbinden en te verenigen, met voldoende ruimte die nodig is om individueel verder te ontwikkelen.
Relaties die minder diep gaan of gebaseerd zijn op belangen zullen het moeilijk krijgen om te blijven bestaan. Steeds meer mensen voelen dat er iets niet juist zit en kiezen ervoor om op zoek te gaan naar zichzelf. Dit leidt tot een relatiebreuk als de partner nog in het oude stuk zit en bang is om alleen te zijn.

We laten alle drama definitief achter ons. Het ego maakt plaats voor universele liefde en verbondenheid.
Dit geldt ook voor vriendschappen. Iedere vorm van relatie die niet gebaseerd is op een verbinding van hart naar hart houdt op te bestaan. We kunnen niet langer energie geven aan oppervlakkige contacten, vooral als we merken dat de ander zich nog steeds vastklampt aan oude gewoontes en illusies.

vm

Onze eigen waarheid is ons licht

We voelen al langer de drang om ons los te maken en we hebben ons al deels bevrijd van oude structuren en beklemmende relaties. Het maatschappelijke oordeel doet er niet langer toe. We willen nu zijn wie we werkelijk zijn. We ontdekken onze ware aard en zijn vastbesloten om daarnaar te leven.
We voelen steeds meer die vastberadenheid. Er is geen plaats meer voor twijfel. We zijn het al heel lang beu waardoor we ons losmaken van oude patronen en beperkingen. De tijd om ten volle te leven is aangebroken.

We zullen versteld staan van onze vitaliteit en onze daadkracht. We weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De onrust en onzekerheid die we voelen is onze oude angst voor verandering en vernieuwing. We gaat niet naar iets onbekends, maar naar iets wat ons erg vertrouwd is. We gaan terug naar onze pure vorm, naar liefde en eenvoud.
 
Maansverduistering

Op vrijdag 16 september 2016 vindt een gedeeltelijke maansverduistering plaats. De eclips is in onze streken te zien, maar pas tegen middernacht, als de verduistering bijna ten einde is. De aarde bevindt zich dan tussen zon en maan. De maan bevindt zich niet in de kernschaduw van de aarde, dus daardoor valt het meeste zonlicht nog op de maan.
Dit is wel al de derde verduistering op rij. Bij de vorige volle maan op 18 augustus hadden we al een maansverduistering, bij de nieuwe maan, twee weken terug, was er een zonsverduistering, en nu hebben we dus opnieuw een eclips.

Ook al is deze verduistering niet volledig, haar energie zullen we zeker voelen. We sluiten een heftige periode af (zie mijn vorige video's) en deze volle maan helpt ons om de laatste stukken af te ronden. We kunnen dus deze week nog eens extra worden geconfronteerd met bepaalde zaken. Neem dus je tijd om je helemaal tot jezelf te richten, om los te laten en mee te gaan in de verandering.

Dit stukje schreef ik op 8 september na het zien van de video van Kaypacha (een aanrader als je meer wil weten over astrologie en de nieuwe energie):

Alweer een verhelderende video van Kaypacha. Sla de eerste minuten gerust over als je weinig hebt aan de astrologische uitleg, want wat hij daarna te zeggen heeft is helemaal zoals ik het voel en zie. In mijn eigen video's van afgelopen maand had ik het over ongeveer dezelfde thema's. Ik heb het misschien uitgelegd met andere woorden, maar het komt allemaal op hetzelfde neer...
De afgelopen weken waren zwaar, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. We werden, en worden nog steeds met onszelf geconfronteerd. Liefde en relaties krijgen een andere betekenis. We kunnen ons niet langer anders voordoen. Onze eigen energie wil naar buiten.
Ik maakte een onderscheid tussen het bewuste en onbewuste, maar uiteindelijk gaan we allen door hetzelfde heen. Bewust gaat het vlotter dan onbewust, maar voor iedereen blijft het toch stevig.
Contact maken met onszelf en ons gevoel... ik heb het er al maanden over. En Kaypacha zegt het ook nu weer. Het vrouwelijke dat lang afgescheiden is geweest van het mannelijke deel in ons, onze intelligentie van onze emoties. We waren lang uit evenwicht door het gebrek aan contact binnenin onszelf. Zo konden we niet eerlijk zijn met onszelf en hebben we onze eigen gevoelens genegeerd, en dus ook onszelf. En dat zorgde voor die uitbarsting deze zomer. We konden niet langer alles wegdrukken.
De afgelopen weken was het echt tijd voor opruimen en loslaten, voor verandering, voor kiezen voor die verandering. Het is tijd om te erkennen wie we zijn en onszelf te laten zien zoals we zijn.
Volgende week is het opnieuw volle maan met een maansverduistering, het laatste moeilijke en confronterende stukje. Maar zie het positief, want binnenkort gaat het makkelijker. De volle maan van volgende week zal ons nog eens de kans geven om alles los te laten, om alles te verwerken, om die rust bij onszelf te vinden. Ik eindigde mijn vorige video met de kaart 'healing', die stond voor datgene waar we naartoe gaan. En dat is het nu ook. We gaan mee in die verandering, we creëren evenwicht, we worden heel, we zijn nu in staat om te leven vanuit onze eigen energie, zoals we werkelijk zijn. We hoeven niets meer weg te stoppen. Laat die gevoelens maar stromen.
Zo kunnen we kiezen wat goed is voor ons, wat goed voelt voor ons.
Kijk naar jezelf en vertrek van daaruit. Zo kan je al je mogelijkheden zien, zo kan je jezelf tonen. Vanuit die energie dingen doen, contacten aangaan en je leven ten volle leven.

De mantra van Kaypacha:
Having seen and felt what is wrong with me,
And done all I can to improve,
I now re-emerge onto the stage of Life,
To engage in the dance with you!


Video Kaypacha Pele Report:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1526&v=Bg_ms_Nz3yU© Leni De Chou
www.krachtvanlicht.be


    Loading...