Producten » Golden light healing

Golden light healing


Healing door ontspanning, acceptatie en loslaten

Op weg naar vrijheid, vertrouwen en rust


Het gouden licht is een zachte, helende en transformerende energie die je helpt om weer evenwicht te vinden. Deze energie werkt ontspannend, waardoor problemen bij de kern kunnen worden aangepakt.
Het gouden licht is geduldig en volgt jouw tempo, zodat je op een zachte en prettige manier bepaalde zaken kan gaan verwerken. Door vertrouwen te hebben in je proces, zal alles op het juiste moment gebeuren en zullen oude zaken zonder al te veel pijn kunnen worden losgelaten. Deze zachte aanpak maakt genezen en loslaten makkelijker, het gebeurt als vanzelf, zonder forceren. Ieder heeft zijn eigen tempo en daar worden de behandelingen op afgestemd.

Het gouden licht schenkt vertrouwen, inzicht en helderheid waardoor verandering mogelijk wordt. Deze warme energie leidt tot meer geluk, inspiratie en helpt je om open te staan voor nieuwe dingen.


Bron van gouden licht

Het gouden licht stelt je in verbinding met je bron. Hierdoor keer je terug naar je natuurlijke staat en krijgt alles opnieuw een plaats. Je komt los van het oude, zodat je een nieuwe en vrije start kan maken. Bij het loslaten hoort ook vergeving, wat een gevoel van bevrijding met zich meebrengt.
De behandelingen helpen je om jezelf terug te vinden zodat je kan openbloeien. Je groeiproces wordt gestimuleerd waardoor je in staat bent je schoonheid en eigenheid naar buiten te brengen.
De energie van het gouden licht brengt je in een zuivere staat, zonder balast of blokkades, zodat je verder kan op een ontspannen manier. Het licht helpt je om vertrouwen te hebben en je mogelijkheden te zien.


golden-percent20light-percent20healing


De behandeling
Contact maken met de bron

Tijdens een behandeling wordt er verbinding gemaakt met de bron, waardoor het gouden licht kan gaan stromen. Zowel fysieke als emotionele blokkades kunnen worden opgeruimd. Zo kan je open en eerlijk naar jezelf gaan kijken en kan je je dromen en wensen gaan waarmaken. Het gouden licht geeft je wijsheid, de wijsheid om de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn. Zo kan je gaan groeien, en kan je gaan vertrouwen op jezelf en je eigen kracht. Vanuit die wijsheid zal je ook weten wat je te doen staat, wat je kan doen om jezelf gelukkig te maken. In alle openheid en eerlijkheid kan je contact maken met jezelf en je wijsheid, in vertrouwen en acceptatie.
Het gouden licht helpt je te luisteren naar je innerlijke stem en te handelen naar je eigen waarheid.


Activatie van hart energie
Op weg naar vrijheid

Het gouden licht is pure, zuivere liefde. Het is de energie van het hart die je op een warme en zachte manier opnieuw bij jezelf brengt. Ze brengt inzicht en genezing, transformeert en helpt je op weg.
Je krijgt inzicht in je eigen beperkingen en bevrijdt je van structuren zodat je kan kiezen voor vrijheid. Je krijgt de kans om je eigen situatie te onderzoeken en die dingen achter je te laten die niet meer bij je passen. Onderdrukte angsten kunnen naar boven komen waardoor je de kans krijgt om deze te overwinnen. Het gouden licht brengt je terug naar je jeugdige onbegrensdheid. Je wint aan mentale kracht en kan ook met meer vreugde in het leven staan. Deze energie maakt een verbinding met je hart, op een open, eerlijke en zuivere manier. Ze helpt je om te houden van jezelf door vergeving, acceptatie en geduld. Door deze liefde wordt je hele zijn in evenwicht gebracht. Hierdoor versterkt je natuurlijke afweer waardoor je sterker en krachtiger in het leven kan gaan staan, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Behandelingen zijn mogelijk in mijn praktijk en op afstand.Deep in your sacred space of the heart
There’s a cozy fire that never ends
      Loading...