Consulten

Ieder mens heeft af en toe behoefte aan een luisterend oor, aan oprechte interesse en iemand die je een advies of inzicht geeft waar je even mee verder kunt. Zo iemand wil ik graag voor je zijn.

Tijdens een consult help ik je een antwoord te vinden op allerhande vragen. Je kan ook bij me terecht voor een healing, relaxatie, kristaltherapie en bachbloesemadvies.

Consult in de praktijk

Na afspraak kan een reading plaatsvinden. Hierbij gebruik ik mijn intuïtie en heldervoelendheid. Ik geef je meer inzicht in jezelf en je huidige situatie zodat je makkelijker kan omgaan met eventuele blokkades of problemen.
Je kan bij me terecht met vragen over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, relaties, werk,...
Een consult kan steeds worden gecombineerd met een energetische behandeling.

Geschreven consult

Aan de hand van je naam, geboortedatum en een recente foto kan ik wat voor je op papier zetten. Dit persoonlijke portret beschrijft je persoonlijkheid, je energie, je talenten en eventuele blokkades. Je krijgt inzichten mee zodat je je proces beter kan begrijpen. Ik kijk ook welke kristallen en bachbloesems bij je passen. Later kan je me altijd contacteren voor verdere bespreking.
Kristal- en bachbloesemadvies is ook mogelijk tijdens een korte reading.


                             boeddha-bloemen2


Wat mag je van een reading of consult verwachten?

Een uitgebreid consult geeft je een duidelijk beeld van wat er belangrijk is in je leven en wat je mag verwachten. Hierbij schrijf ik aan de hand van je naam en foto een tekst waarin alle belangrijke aspecten van je leven worden besproken. Automatisch krijg ik de informatie door die op dat moment het meest belangrijk voor je is. Dit kunnen concrete zaken zijn wat betreft werk, financiën en relatie. Zo is ook je eigen ontwikkeling belangrijk en probeer ik je gevoels- en belevingswereld zo concreet mogelijk te beschrijven. Hierdoor kan je makkelijker tot bepaalde inzichten komen. Indien gewenst kan hier later nog verder op worden ingegaan tijdens een gesprek. Lichamelijke ongemakken of energetische blokkades kan ik makkelijk aanvoelen aan de hand van je foto. Hier kan ik verder op invoelen en je de energie sturen die je kan helpen bij je heling. Als je hier meer info over wenst, vraag me dan gerust naar een behandeling op afstand of in de praktijk.

Bij een uitgebreid consult gebruik ik ook de Osho Zen Tarot om je bewust te maken van je innerlijke krachten en invloeden van buitenaf. Deze kaarten geven ook inzichten die je helpen om je huidige situatie beter te begrijpen en hier anders mee om te gaan. Zo weet je waar je naartoe evolueert en dat alles gebeurt om je verder te helpen in je proces.

Ik geef je ook mee welke bachbloesems en kristallen jou kunnen helpen of ondersteunen.


Relatieconsult

Als je graag meer weet over een bepaalde relatie dan kan ik jullie verbinding in kaart brengen. Zowel familie-, vriendschaps- en liefdesrelaties kunnen van naderbij worden bekeken. Aan de hand van jullie namen en foto’s maak een beschrijving van jullie persoonlijkheid en voel ik in op jullie verbinding. Ik ga na wat er tussen jullie speelt en wat je kan ondernemen om dichter naar mekaar toe te groeien of hoe je bepaalde problemen kan aanpakken. Ik kan je helpen de andere persoon beter te begrijpen en makkelijker met bepaalde conflicten en problemen om te gaan.
Bij een relatiebreuk help ik jou om deze te verwerken en een plaats te geven. Een golden light healing kan je hierbij ondersteunen.

Bij relatieconsulten respecteer ik de privacy van de betrokken persoon en ga dus niet in op vragen die niets te maken hebben met jullie verbintenis.


Dieren

Net als bij mensen kunnen er ook bij dieren fysieke en emotionele blokkades voorkomen. Wanneer je meer over je dier wil weten kan ik een reading doen op basis van een foto van je dier. Hierbij krijg ik meer informatie over persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Bij dieren is het vaak makkelijker om bepaalde energieën waar te nemen.
Ook is het mogelijk om healing (op afstand) toe te passen.