Webshop » Blog » Spirituele ontwikkeling » Liefste, ik zie je...

Liefste, ik zie je...



Liefste,

Ik zie wie je werkelijk bent
Ik zie je zuivere, pure kern
Ik zie je licht en je liefde
Ik zie je zachtheid en je breekbaarheid
Ik zie je goedheid en je eerlijkheid

Het Goddelijke licht straalt in ieder van ons, dus ook in jou. Je gevoelige kant hou je liever verborgen, maar vergeet niet dat deze gevoeligheid je net mooi maakt. Het helpt je om zuiver te blijven, om je hart te blijven voelen. Je voelt omdat je mens bent, het is je ziel die tegen je spreekt.


Het leven kan een chaos lijken. Er is een strijd in jezelf die je liever niet wil voelen. Weet dat dit alles je helpt om te groeien en je weg te vinden. Emoties en problemen brengen je in contact met je innerlijke zelf. Enkel op die manier kan je je eigen waarheid vinden en hiernaar leven.

Je wordt gesteund door God en de Engelen, door je Gidsen en Lichtmeesters. Zij zijn steeds bij je en helpen je op je weg. Zij laten je nooit in de steek. Vraag hen om hulp zo vaak je kan. Ze zullen je helpen om rust en vrede te vinden in eender welke situatie. Zij zijn er om jou te helpen je geluk te vinden. Je bent het waard om gelukkig te zijn, gun jezelf je eigen geluk. Op die manier zal je ook anderen gelukkig maken en bijdragen tot een vredevolle wereld.

Je bent goed zoals je bent. Je hoeft niet te veranderen. Aanvaard jezelf zoals ook ik en alle Engelen je hebben aanvaard. Heb respect voor jezelf en geef jezelf de liefde die je verdient. Durf om liefde en steun te vragen. Weet dat de Engelen steeds in liefde bij je zijn.

Voel hoe de liefde door je wezen stroomt en een warme gloed van licht rond je werpt. Deel dit moois met anderen. Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent, in al je pracht, in al je zuiverheid. Verenig je met het mooie der aarde en geniet van jezelf en anderen.

Heb respect voor jezelf en laat voor je zorgen. Laat je leiden en volg al wat licht is. Laat liefde je gids zijn. Heb vertrouwen in de liefde die je voelt. Geloof in de kracht van het universum en de liefde die ons hart eeuwig en altijd verlicht.

 

© Leni 2012